Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ai tenul matur, obosit sau mixt, cu tendinte acneice? Recapata-ti luminozitatea si aspectul intinerit cu tratament facial complet cu PEELING ENZIMATIC Clinicare! Are multiple beneficii asupra dermului, rejuvenand si uniformizand nuanta tenului!

104 Lei
În loc de 170,00 Lei
Site:
Discount: 39%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 41 de ore

Descriere

Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigura o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata. Este recomandat oricarui tip de ten, in special tenurilor mixte, seborice, hiperseboreice, cu acnee, pori dilatati, tenuri mature, obosite, cu riduri si depigmentari.
Printre beneficiile tratamentului se numara activarea metabolismului si stimularea detoxifierii tenului, asimilarea mai buna a produselor de ingrijire, stimularea regenerarii celulelor, o decojire puternica, care stimuleaza formarea celulelor noi, nedureroasa, stimularea tesutului de colagen si elastina si efectul keratolitic - reducerea vizibila a cicatricilor un ten nou in 5 zile.
Pentru contraindicatii accesati sectiunea Descriere!