Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Efect anti-aging instant si reconturarea siluetei cu cele mai noi tehnologii, 15 proceduri! Iti indeplinim dorintele la House of Beauty unde vei beneficia de Mezoterapie faciala si Electrostimulare pentru lifting si topesti celulita cu Mezoterapie si Electrostimulare corporala si impachetari la termocuverta!

299 Lei
În loc de 900,00 Lei
Site:
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 16 ore

Descriere

Mezoterapia faciala virtuala are un puternic efect de atenuare a ridurilor in mod vizibil si de durata, reda fermitatea pielii, reface tonusul muscular si, nu in ultimul rand, reda luminozitatea si prospetimea tenului.
Electrostimularea este o terapie ce completeaza de minune tratamentul cu Dermcell grabind tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Impachetarile la termocuverta ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.