Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vrei sa slabesti in cm si sa elimini celulita? Noi iti aducem solutia! Combina 2 sedinte de Masaj anticelulitic cu 2 sedinte de Electrostimulare si 2 sedinte de Radiofrecventa si vei vedea rezultatele rapid! Aspectul de coaja de portocala este diminuat, iar pielea redevine neteda si ferma!

150 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site:
Discount: 25%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!