Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Candidoza, chisturi ovariene, dureri menstruale, afectiuni ale ficatului? Alege tratament 100% naturist, noninvaziv, cu eficienta maxima – insuflatii vaginale si rectale cu OZON, 5 sau 10 sedinte! Procedura eleganta efectuata in siguranta la Clinica Ozonosan

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
320 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: expirat

Descriere

Hidrocolonoterapia ajuta la controlarea a numeroase boli precum cele digestive, dar si dermatologice precum: urticarii, alergii, iritatii cutanate, acnee, psoriazis, celulita.
De asemenea curatarea colonului prin hidrocolonoterapie ajuta pacientul inca dupa prima sedinta sa scada in greutate cateva kilograme.
Hidrocolonoterapia se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat extrem de sigur, procedura devenind foarte usor de suportat pentru pacient.
Ozonul, substanta 100% naturala, actioneaza direct in sange, dezinfectand totul datorita efectului sau bactericid, fungicid si virustatic. De asemenea  are un puternic efect revitalizant si trofic asupra organismului, reducand durerea acuta si cronica.
Injectiile (infiltratiile) subcutanate  presupun injectarea locala, in zonele cu problema, puncte dureroase, paravertebral si pericular, a unui amestec de oxigen – ozon in concentratii mici. Procedura trateaza cu succes afectiunile dermatologice, reumatismul, problemele de circulatie periferica si poate fi utilizat chiar si in medicina esteica - in tratarea celulitei.