Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Peeling BIO cu corali, tratament facial 100% natural! Tenul devine mai luminos, revigorat, hidratat si este vizibil intinerit! Rezultatele se pot vedea imediat dupa procedura, datorita ingredientelor active. Profita acum si primesti CADOU o analiza corporala si un ceai detoxifiant cald!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
229 Lei
În loc de 550,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 58%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Este un peeling 100% natural, ce ofera rezultate vizibile fara a agresa pielea. Acesta este o combinatie de plante marine, minerale si sare. Este solutia pentru multe probleme ale pielii. Rezultatele sunt comparabile cu cele oferite de un peeling profund. Este necesar sa apelam la exfoliere, deoarece, pe masura ce pielea imbatraneste isi pierde din capacitatea naturala de regenerare.
Stratul de celulele moarte blocheaza procesul de hidratare, favorizeaza inmultirea bacteriilor si secretia de melanina in exces, conducand spre o serie de alte probleme de natura dermatologica. Prin intermediul peeling-ului sunt eliminate celulele moarte, iar procesele naturale de regenerare a pielii sunt activate. Peeling-ul natural cu corali este o procedura sigura, care nu implica risc de arsuri. 
Rezultatul este vizibil dupa prima sedinta, efectele potentandu-se de la o zi la alta. Acest peeling este indicat in cazul problemelor precum hiperpigmentarea, acneea, cicatrici post-acneice, ten gras, uscat, matur, ridat.
Pielea trebuie reinnoita.
In absenta problemelor, in conditii normale, pielea se reinoieste la fiecare 28-30 de zile. Odata cu varsta sau in prezenta oricaror probleme, acest proces incetineste sau se opreste cu totul. Ca urmare, procesul de hidratare naturala a pielii devine dificil, bacteriile si microbii se acumuleaza, melanina este produsa excesiv, ceea ce duce la o serie de complicatii dermatologice nedorite. 
Peeling-ul bio cu corali stimuleaza reinnoirea celulelor pielii. Exfoliaza si elimina usor si eficient corneocitele „celulele moarte”, exfoliaza si  elibereaza pielea de straturile „suplimentare”, nivelul de umiditate se echilibreaza, sinteza de colagen se restabileste si, ca urmare, structura generala a pielii se imbunatateste.
Indicatii:
Imbatranirea pielii;
Piele flasca;
Riduri si linii fine;
Pielea grasa si problematica;
Hiperpigmentare;
Pielea foarte uscata;
Deteriorarea pielii cauzata de expunerea la soare;
Fotoimbatranirea;
Acneee si postacnee.
Actionand pe piele cu blandete si cat mai eficient posibil, peelingul bio cu corali are o serie de avantaje semnificative:
Linia de peeling bio cu corali permite sa alegem profunzimea procedurii: de la peeling superficial la profund;
Peelingul deschide porii, facand pielea sa respire. Drept urmare, pielea este pregatita pentru cea mai eficienta penetrare a ingredientelor active care compun produsele de ingrijire;
Peeling-ul bio cu corali absolut sigur! Si poate fi folosit pe orice tip de piele fara restrictii de varsta.