Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Iti simti tenul obosit si imbatranit? Alege tratamentul facial de curatare si indreptarea imperfectiunilor cu ajutorul Mezoterapiei virtuale FARA ac! Pielea este hranita si netezita, petele pigmentare sunt diminuate pana la disparitie, iar ridurile sunt atenuate!

89 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 64%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 22 de ore

Descriere

Hydrotensyl Complex aduce un aport important de colagen si elastina, atenueaza ridurile, pielea devenind neteda si catifelata.
Complexul Ferulan (ulei de orez si acid ferulic) asigura protectie impotriva stresului oxidativ, crescand gradul de protectie al pielii.
Extractul organic de Goji are un continut bogat in macro si micronutrienti, cu efecte de remineralizare si energizare celulara de exceptie fiind recunoscut si pentru efectele anti-aging datorita unei excelente activitati antioxidante si prin cresterea nivelului dermal de hidroxiprolina, ceea ce indica o crestere a sintezei colagenului.
In timpul tratamentului de microdermabraziune, asupra pielii sunt pulverizate niste diamante sau cristale organice care indeparteaza celulele moarte si impuritatile epidermei, dezvaluind celulele tinere la suprafata. Celulele moarte care sunt eliminate nu au sange sau fibre nervoase, prin urmare procedura este total neinvaziva si nu prezinta durere sau sangerare.
Rezultatele obtinute si beneficile mezoterapiei faciale sunt semnificative:
Pielea este hranita si netezita
Tenul este hidratat intensiv si regenerat
Structura pielii este imbunatatita
Trasaturile fetei devin mai conturate
Este tratat efectul de barbie dubla
Petele pigmentare sunt diminuate pana la disparitie
Ridurile sunt attenuate