Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratamentul facial de depigmentare si estompare riduri cu Mezoterapie Virtuala fara ac si fiola Retinol! Recapata-ti stralucirea si supletea tenului cu oferta de la Gothic Beauty Concept! Pielea devine neteda, fara imperfectiuni, iar ridurile dispar!

89 Lei
În loc de 220,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 26 de ore

Descriere

Retinolul, un derivat al vitaminei A, pur si simplu da jos straturile imbatranite de piele, sustinand reinnoirea celulara si stimuland productia colagenului pentru piele mai tanara, zi dupa zi. Actioneaza asupra petelor de orice natura, mai ales asupra urmelor lasate de acnee, te scapa de liniile fine si e singurul care diminueaza ridurile profunde in timp.
Dupa acest tratament este indicat sa folosim spf 50 si crema hidratanta la nevoie existand prosibilitatea produceri unei deshuamari al tenului la suprafata lasand loc celulelor noi sa se regenereze.
Mezoterapia virtuala este o terapie inovatoare, non-invaziva, care introduce in profunzimea dermului pana la 95% din substantele active folosite in cocktailul mezoteric, oferind astfel un grad ridicat de revitalizare celulara.