Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Coroana Dentara pe implant, METALO CERAMICA. Profita de oferta Stoma Urgent pentru un zambet sanatos! Daca optati sa aveti o coroana provizorie, aceasta va fi redusa la pretul de 50 lei!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
400 Lei
În loc de 880,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 55%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Coroanele de metalo-ceramica reprezinta imbinarea intre componenta metalica (Ni-Cr, Co-Cr) si componenta de ceramica. Ceramica folosita actualmente este o ceramica presata feldspatica, cu continut ridicat de leucit. Compenenta feldspatica a acestei ceramici contribuie la obtinerea transluciditatii (spre deosebire de acril, care este opac) si a esteticii imbunatatite, iar cuartul reda acesteia un luciu (permanent) care concureaza cu cel al dintilor naturali.
Inainte de aparitia coroanelor ceramice se foloseau cele de acrilat, insa odata cu descoperirea faptului ca acrilatul sufera modificarea culorii, rezistenta la uzura este scazuta, fragilitatea (fatetele de acrilat se desprind mult mai usor ca ceramica de pe metal), coroanele de ceramica si metalo-ceramica au obtinut intaietate. Acestea nu-si modifica volumul, au rezistenta mecanica net superioara, stabilitatea culorii impenetrabila fata de orice colorant si sunt foarte bine tolerate de gingie.
Legatura dintre metal si ceramica este una foarte puternica care se realizeaza intr-un cuptor special care arde ceramica la 1200˚C.