Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Sanatatea ta are prioritate! Evaluare Completa a Organismului, ce include: consultatie medicina interna, EKG, pulsoximetrie, ecografie abodminala si pelvina, interpretarea investigatiilor si stabilirea schemei de tratament, daca este necesar!

225 Lei
În loc de 415,00 Lei
Site:
Discount: 46%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 20
Valabil încă: 26 de ore

Descriere

Cu ajutorul ecografiei abdominale se vizualizeaza pancreasul, splina, ficatul, vezica biliara, caile biliare, vena cava inferioara, aorta abdominala, rinichii, vezica urinara, uterul si ovarele. Aceasta se poate efectua ori de cate ori este nevoie deoarece nu iradiaza organele.   
Examinarea pelvina ajuta medicul sa evalueze dimensiunea si pozitia vaginului, uterului, cervixului, a trompelor uterine si a ovarelor. Aceasta examinare este o parte importanta a medicinei preventive si ajuta la diagosticarea precoce a cancerelor, infectiilor, bolilor transmise sexual si a altor probleme ale organelor sexuale.
Electrocardiograma (EKG,ECG) este un test ce masoara impulsurile electrice ale inimii. O electrocardiograma poate sa arate: dovezi ale maririi de volum a inimii, semne ale unui flux sanguin insuficient la nivelul inimii, semne ale unor leziuni noi sau vechi ale inimii (infarcte), probleme ale ritmului cardiac (aritmii), modificari ale activitatii electrice, determinate de un dezechilibru electrolitic, semne de inflamatie a sacului ce inconjoara inima (pericardite).
Pulsoximetrele este o metoda noninvaziva si nedureroasa prin care se determina saturatia de oxigen neinvaziv, fiind un indicator al schimbului si al transortului de oxigen. Aportul de oxigen catre tesuturi este o functie directa a debitului cardiac, a capacitatii de transport a oxigenului (concentratia hemoglobinei) si a afinitatii fata de oxigen a hemoglobinei pacientului.