Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Combinatia secreta pentru tenul perfect - MICRODERMABRAZIUNE si OXIGEN HIPERBARIC! Tratamentul facial de lux oferta luminozitate, prospetime si INTINERIRE instant. Alege 1, 2 sau 4 sedinte pentru FATA, GAT si DECOLTEU la centrul elegant Forever20, zona Floreasca!

155 Lei
În loc de 310,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 37
Valabil încă: 19 ore

Descriere

O sedinta de tratament cuprinde:
  microdermabraziune - 15 min/sedinta
  tratament intensiv oxygen hiperbaric cu aplicare de acid hialuronic - 30 min (OXY Injection, OXY Spray, OXY Mask),
*include si curatare (demachiere, tonifiere) si diagnosticare ten si aplicare crema de final si masaj facial.
Dupa curatarea tenului prin demachiere si tonifiere, acesta este pregatit pentru  terapia cu oxygen in trei etape. 
 In prima faza are loc injectarea cu oxigen de puritate 98%, OXY Injection, ce  curata tenul, inlatura celulele moarte si deschide porii. Presiunea oxigenului  realizeaza un masaj facial ce activeaza circulatia sangvina si  metabolismul   celular si face ca tenul tau sa devina luminos si revitalizat.
A doua etapa presupune tratamentul cu OXYSpray. Aerograful permite  patrunderea adanc in derm a cocktailului de substante, acidului hialuronic sau  vitaminelor, prin combinarea acestor subtante cu oxigenul pur. Aceasta etapa  ajuta la refacerea retelei de colagen, elasticitatii pielii si stimuleaza regenerarea celulara.
 Ultima etapa presupune aplicarea mastii cu oxigen, Oxy Mask, ce  acopera  tot chipul. Inhalarea de oxigen se face atat prin respiratie cat si  prin fiecare por. Oxigenul pur iti va netezi vizibil tenul si va preveni  degradarea retelei de colagen.
Cu ajutorul microdermoabraziunii tenul se curata si se exfoliaza, indepartandu-se impuritatile si celulele moarte de la primul nivel al pielii, imbunatatind aspectul si textura epidermei. Microdermoabraziunea este o procedura non-invaziva, nedureroasa pentru finisarea si curatarea profunda a tenului.