Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabit, fermitate, efect anticelulita? Obtine rezultate sigure cu CRIOLIPOLIZA si LipoLaser! Slabesti in cm si elimini pana la 40% din stratul adipos, iti reconturezi silueta si scapi de tot de aspectul de coaja de portocala!

489 Lei
În loc de 1.650,00 Lei
Site:
Discount: 70%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 70
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Procedura de criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum si laser soft care ridica pliul de grasime si sparge nodulii de grasime existenti. Astfel grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate. In timpul procedurii de criolipoliza se distruge intre 25% si 40% din tesutul adipos. Pot fi tratate toate zonele care au minim 2,5 cm de grasime intre piele si muschi. In 6-8 saptamani de la tratament rezultatele devin vizibile.
Pentru Criolipoliza, se va trata 1 zona dubla simultan.
SISTEMUL LIPOLASER utilizeaza nivele reduse de energie cu laser de lumina rosie (650nm), pentru obtinerea unui efect de fotobioremodelare in zona de tratament. Aceasta stimulare este similara cu calea naturala, prin care corpul utilizeaza energia depozitata in stratul adipos, atunci cand are nevoie de ea. Lipolaserul  nu produce nici un efect anormal, nu afecteaza functionarea normala a corpului, sau integritatea tesutului si / sau a organelor interne.
Iradierea tesutul adipos cu laser de energie joasa creeaza pori de tranzitie in adipocite si accelereaza descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate in tesutul interstitial, de unde sunt procesate prin metabolismul natural si eliminate pe cale limfatica.
Tratamentul poate fi efectuat pe toate tipurile de piele si pe toata suprafata corpului, unde exista depozite nedorite de grasime. Pacientul poate sa-si reia activitatea normala, imediat dupa tratament. 
Rezultatele pot fi vazute / simtite / masurate imediat dupa tratament. Este tipic pierderea a 2-4cm in circumferinta abdomenului, iar acest rezultat poate fi repetat cu fiecare tratament. Un numar total de 8 tratamente de 45 min este recomandat pe o perioada de 4 saptamani (2 tratamente / saptamana). 
Sistemul lipolaser poate tinti reducerea grasimii in zone specifice cu probleme. Prin pozitionarea PAD-urilor laser pe zona tinta (barbie dubla, partea superioara a bratelor, abdomen sau fese) stratul adipos poate fi afectat si redus chiar in zona dorita. Acesta este un avantaj major comparativ cu scaderea circumferintei prin dieta sau exercitiu, ce pot afecta stratul adipos pe intreg corpul, dar nu in zone individuale.