Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Abdomen cu patratele, fese ferme si brate tonifiate in timp record cu antrenament fulger, XBODY! Alege 1, 2 sau 4 sedinte XBody sau masaj anticelulitic si in doar 20 de minute cu Xbody arzi pana la 2500 calorii, elimini tesutul adipos si iti sculptezi corpul!

189 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 62%
Oraș: National
Cupoane comandate: 56
Valabil încă: o ora

Descriere

EMS foloseste acest principiu natural si este capabil de a intensifica acest proces pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat prin metodele conventionale de antrenament. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea electrozilor direct pe piele, deasupra muschiului.
In timp ce faci o serie de exercitii simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor muschii sunt stimulati suplimentar, astfel ca miscarile, desi sunt foarte usoare, sunt simtite foarte intens.
Antrenorul personal poate controla fiecare grupa de muschi prin ajustarea intensitatii, in functie de obiectivele individuale si de rezistenta sportivului.
Prin intermediul aparatului XBody, rezultatele se vad intr-un timp foarte scurt. In doar 20 de minute, sunt lucrate toate cele 9 grupe de muschi, lucru greu de realizat in cadrul unui antrenament la sala de fitness.
Aparatul XBody are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului intr-un mod eficient, activand 90% din sistemul muscular datorita antrenarii muschilor atat la suprafata cat si in profunzime.