Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Criolipoliza – cel mai eficient tratament pentru SLABIRE LOCALIZATA! Scapa de centimetri in plus, ingheata si sparge definitiv depozitele de grasime! Tratament non-invaziv, cu rezultate GARANTATE, ideal atat pentru doamne, cat si pentru domni!

249 Lei
În loc de 990,00 Lei
Site:
Discount: 75%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 26
Valabil încă: 43 de ore

Descriere

Criolipoliza este cea mai noua tehnica de remodelare corporala folosita in clinicile europene de profil, bucurandu-se de un mare succes atat in randul femeilor, cat si al barbatilor. Este o procedura de remodelare corporala non-invaziva care ingheata in totalitate celulele adipoase pentru a fi apoi gradual eliminate de organism.
Conceptul de temperatura rece impotriva celulelor adipoase a fost observat în anii 1970 in Rusia. Cu trecerea anilor, aceasta descoperire a fost studiata de medicii dermatologi Dieter Manstein si R.Ro Anderson la centrul de medicina Wellman al Massachusetts  General Hospital din Boston, SUA. Ei si echipa lor de cercetatori in anii de teste si cercetari au adus in final la dezvoltarea aparatului de criolipoliza ca o metodă sigura si neinvaziva de a reduce grasimea in exces de pe zonele nedorite.
Pentru mai multe detalii privind procedura, accesati sectiunea "Descriere" !