Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ofera-ti clipe de relaxare, detensioneaza musculatura si elimina stresul, dar si celulita cu MASAJ la alegere – relaxare, anticelulitic cu bete de bambus sau reflexoterapie – 1, 2 sau 3 sedinte! Vor fi efectuate de profesionisti in domeniu cu produse organice atent selectate, 100% naturale!

59 Lei
În loc de 100,00 Lei
Site:
Discount: 41%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 18 ore

Descriere

Masajul anticelulitic cu bambus este un masaj pentru tonifiere in primul rand, din acest motiv este recomandat atat femeilor cat si barbatilor.
Mai profund decat un masaj traditional, masajul cu bete de bambus este originar din Africa si se realizaza cu ajutorul tijelor de bambus, de dimensiuni diferite.
In cultura asiatica, bambusul simbolizeaza energia vitala, longevitatea si fertilitatea, iar tehnicile care astazi se practica in cele mai moderne centre spa au, de fapt, origini mai indepartate.
In China, masajul cu bambus a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu tineretea vesnica, forta si prosperitatea. Iar studii recente demonstreaza ca, prin stimularea tesuturilor cu ajutorul acestor bete, corpul se umple de energie, circulatia fluidelor este impulsionata si se regleaza temperatura corpului, tulburata adesea din pricina acumularii de toxine si a circulatiei defectuoase.
Tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.
Beneficiile masajului anticelulitic cu bambus:
Netezirea si uniformizarea stratului de piele (efect de lifting);
Micsorarea circumferintei corporale si disparitia grasimilor;
Diminuarea, chiar disparitia, celulitei si a vergeturilor;
Detoxifierea intensiva a organismului prin drenajul limfatic;
Intensificarea microcirculatiei sangvine;
Imbunatatirea tonusului muscular (fermitate);
Efect de push-up pentru fese.
Reflexoterapia se poate defini ca fiind tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate a fi sensibile. Acest tip de masaj este util in tratarea a unei game largi de varietati de afectiuni. Inca din antichitate, practicata de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica, reflexoterpia se foloseste pentru tratarea si prevenirea diverselor boli. Aceasta metoda se bazeaza pe detectarea si corectarea unor dezechilibre ale organismului.
Reflexoterapia nu pune diagnostice, ea constata zonele cu dezechilibru energetic care au determinat tulburari functionale si organice si ajuta la refacerea armoniei energetice.
Beneficiile reflexoterapiei:
deblocheaza si se elimina acumularile de toxine din organism;
relaxarea musculara si nervoasa;
estabilirea armoniei si homeostaziei tuturor functiilor organismului: ameliorarea circulatiei sanguine si limfatice;
mbunatatirea functionarii sistemului nervos (vei avea un somn mult mai odihnitor dupa prima sedinta);
activarea peristaltismului intestinal, etc.
Beneficiile masajului relaxant cu betele de bambus:
Stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine;
Detoxifierea organismului;
Combaterea stresului;
Energizarea intregului corp;
Detensionarea musculaturii;
Tonifierea musculaturii;
Modelarea armonioasa a corpului;
Redarea elasticitatii corpului.