Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Adio depuneri de grasime, celulita si coaja de portocala! Elimina colaceii cu 12, 24 sau 40 de proceduri de remodelare: DermoCell, Electrostimulare, Fast Slim, impachetari la cald si infolieri locale la rece cu Hot Gel. Combinatie imbatabila pentru REZULTATE GARANTATE!

229 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 54%
Oraș: National
Cupoane comandate: 41
Valabil încă: 11 ore

Descriere

Cu revolutionarul DermoCell  tratatezi eficient celulita chiar si in stadiile ei cele mai avansate, elimini adipozitatile si reduci vergeturile si imbunatatesti circulatia periferica!
Foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva DermoHealth, metoda ce are la baza  aspiratia continua pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de “coaja de portocala”, si realizand un masaj endermologic in profunzimea tesutului.

Pentru rezultate uimitoare tratamentul cu Dermocell Expert este completat cu radiofrecventa Hexapolara - cea mai avansata tehnologie de radiofrecventa, care topeste grasimea si tonifiaza pielea, deoarece actioneaza similar unui corset.
Rezultatele exceptionale se datoreaza actiunii celor doua elemente principale ale 
DermoCell:  sistemul de vacuum si capatul de tratament (key modulul) care maseaza tesutul in profunzime. Capatul de tratament are doua role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata,  imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Miscarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens si profund prin framantarea tesutului subcutanat, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice. Astfel, se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei. Presiunea negativa exercitata genereaza o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice.
Spre deosebire de metodele clasice de vacuum, tratamentul de endermologie este o terapie ce ofera rezultate net superioare in tratarea celulitei. Acesta se adapteaza la sensibilitatea fiecarei persoane in parte, nefiind deloc dureros. Pe parcursul tratamentului de endermologie sunt eliminate riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate a zonelor tratate.
Ceea ce se elimina prin endermologie sunt proteinele cu greutate moleculara ridicata care exercita efectul unui film osmotic asupra regiunii(se retin lichide intra si extra cellular) si cresc edemele interstitiale. Dupa mai multe sedinta, se va observa o reducere a adipozitatilor care reprezinta o slabire in circumferinta.
Radiofrecventa hexapolara (numita si multipolara) este cel mai nou tip de radiofrecventa prezenta in clinicile de remodelare. Cei 6 poli dispusi in cerc fac ca energia sa patrunda la o adancime bine controlata si sa se concentreze strict pe zona de tratament. Astfel rezultatele se obtin mult mai rapid. Dioda laser din capul de tratament suplimenteaza efectul radiofrecventeim efectul fiind mult mai intens si mult mai eficient deoarece laserul are rolul de a fragmenta celula si astfel este mult mai usor de topit