Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

One Day Spa DOAR 198 lei! Ia-ti cateva momente relaxante si bucura-te de ele din plin la No. 8 Beauty & The Barber! Oferta include 1 sedinta completa de rasfat cu Masaj (50 min.), Impachetare, Radiofrecventa faciala, Presodrenaj limfatic, Spalat si Coafat!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
198 Lei
În loc de 440,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 55%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

Impachetarile completeaza de minute terapia cu vacuum. Redau aspectul ferm si tonifiat, lasa pilea fina la atingere, stimuleaza circulatia sangvina si faciliteaza eliminare retentiai de apa si detoxifierea corpului.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Presodrenajul ajuta la stimularea circulatiei sangvine si limfatice, intensificand metabolismul celular. Astfel, reziduurile rezultate din distrugerea celulelor adipoase cu terapiile mentionate mai sus si toxinele acumulate in organism sunt eliminate rapid.