Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

LPG, Electrostimulare si Starvac trioul perfect pentru a scapa rapid de kilogramele incapatanate si de celulita inestetica! Rezultate vizibile imediat si de durata doar cu pachetele de la Aquamarine Beauty Centre!

560 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 20%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 15
Valabil încă: 3 zile

Descriere

LPG Wellbox - tehnologie revolutionara pentru corp. Lipomasajul efectuat cu LPG este recomandat pentru slabire, sculptare, redarea fermitatii si tonifiere. Stimuleaza si distruge acumularile de grasime si netezeste aspectul de "coaja de portocala" al pielii. 
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Starvac - aparatul care efectueaza un masaj anticelulitic, combinand vacuum-ul (aspirarea) cu palparea si masarea. Metoda Starvac este cea mai eficienta procedura de eliminarea a celulitei, cu rezultate garantate. 
Impachetarile la termocuverta - ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.