Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Cucereste fiecare zi cu zambetul perfect si respiratia proaspata! Elimina bacteriile, protejeaza gingiile si previne aparitia cariilor cu ajutorul IGIENIZARII DENTARE si, pentru zambetul tau de Hollywood, completeaza tratamentul cu Albire Dentara cu lampa la Beauty Smile!

270 Lei
În loc de 450,00 Lei
Site:
Discount: 40%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 45 de ore

Descriere

Tartrul (sau placa bacteriana) se depune in timp pe dintii nostri, in special in zonele greu accesibile la periajul de acasa. Acesta favorizeaza aparitia cariilor si a infectiilor gingiei si determina o colorare inestetica a dintilor (accentuate de tutun, cafea, etc.).
Detartrajul profesional indeparteaza tartrul extrem de eficient, netraumatizant si nedureros prin ultrasunete. Detartrajul este completat periajul profesional ce curata profund dintii, de flourizare ce intareste smaltul si incetineste avansarea cariei si de air flow ce asigura prin intermediul particulelor de bicarbonat de sodiu o eficienta indepartare a placii bacteriene si o curatare a dintilor. Astfel se realizeaza o igienizare completa a cavitatii bucale!