Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Investeste in tine si in frumusetea ta! Epilarea DEFINITIVA cu Laser Dioda 808 este cea mai tare inventie! Alege 1, 3 sau 5 sedinte de epilare pentru zonele dorite de pe fata (mustata, barbie, pometi, perciuni SAU gat) si uita de firele de par nedorite. Procedura este simpla, sigura, rapida si nedureroasa!

50 Lei
În loc de 100,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 19
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Epilarea Definitiva cu Laser Diode 808 este un tratament care nu doare, datorita sistemul de racire incorporat, care permite ajustarea constanta si automata a temperaturii si, implicit, racirea pielii, pentru a fi tratata fara durere impotriva pilozitatii nedorite.
Dioda Laser permite si epilarea pe piele bronzata, tratamentul putand fi initiat in orice perioada din an.
Epilarea cu Dioda Laser se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, care implica distrugerea foliculului de par aflat in faza de crestere si, totodata, protejarea si regenerarea tesuturilor din jur, pentru o piele fara imperfectiuni. Se folosesc impulsuri energetice de inalta frecventa, prin lungimi de unda care sunt absorbite in mod selectiv de melanina (culoarea firului de par).
Firele de par cad imediat dupa sedinta si foliculii nu se mai regenereaza. Laserul inchide vasele de sange care hranesc radacina firului de par, blocand, astfel, procesul de crestere a foliculilor.