Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabeste RAPID cu cel mai eficient tratament corporal! Rezultate spectaculoase in timp record cu tehnologia similara VelaShape! Tratamentul reduce circumferinta zonelor tratate, elimina celulita si recontureaza silueta. Rezultate GARANTATE de la prima sedinta!

85 Lei
În loc de 120,00 Lei
Site:
Discount: 29%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 17 ore

Descriere

VelaSmooth este cel mai eficient tratament corporal ce promite rezultate spectaculoase in timp record de reducere in circumferinta a zonelor tratate, eliminare a celulitei, reconturare a siluetei si ameliorare a tonusului pielii, precum si imbunatatirea circulatiei sangvine si a drenajului limfatic – eliminarea toxinelor. Tratamentul recontureaza zonele problematice precum: abdomenul, coapsele, fesele si bratele. Efectele Velasmooth sunt: 
Reducerea circumferintei in zonele tratate
Contureaza si tonifica corpul
Diminuarea gradata a celulitei in zonele tratate 
Reuneste puterea a patru tehnologii pentru rezultate vizibile imediat 
Actioneaza eficient si fara riscuri
Imbunatatirea texturii pielii inca de la primele sedinte
Imbunatatirea circulatiei
Crearea unei noi tonicitati
Diminuarea vergeturilor
 
Radiofrecventa bipolara incalzeste dermul, provocand o reactie ce stimuleaza restructurarea si remodelarea pielii, prin contractia fibrelor de colagen si elastina si producerea altra noi.
Energia optica cu infrarosu stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase.
Vacuum-ul pulsat ce imbunatateste fluxul sangvin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor din organism, dubland actiunea celor doua proceduri
Rolele mecanice permit realizarea masajului anticelulitic profund, insa in acelasi timp agreabil.
Statisticile arata ca aproximativ 80-90% dintre femei sunt afectate de celulita, indiferent de greutate. Celulita apare atunci cand celulele adipoase, aflate in cel mai profund strat al pielii, cresc in dimensiune din cauza stocarii unei cantitati mari de grasime; in timp, celulele supradimensionate imping suprafata pielii in sus, conducand la aparitia aspectului inestetic de “coaja de portocala”.
Celulita reprezinta o inflamatie a tesutului adipos si se caracterizeaza prin alterarea suprafetei cutanate, in functie de gravitate, fiind clasificata in stadii de la I la IV. Nutritia deficitara, acumularea de toxine in organism, sedentarismul, precum si precaritatea sistemului limfatic sunt factori ce agraveaza celulita. Stadiul I de celulita este cel incipient. In stadiul II, in zonele afectate de celulita, pielea este moale, iar celulita devine vizibila prin presarea pielii sau prin contractia muschilor. In stadiul III, aspectul de „coaja de portocala” este vizibil indiferent de pozitia corpului, asezat sau in picioare, si fara tehnici de manipulare a pielii in zonele afectate. In stadiul IV, cel mai avansat, pielea este flasca, lipsita de fermitate, prezinta ondulatii si depresiuni, iar la palpare prezinta noduli.
Celulita este favorizata de secretia de hormonii feminini estrogeni. Celulita apare in perioada de postpubertate, se agraveaza dupa prima sarcina si poate fi amplificata de folosirea contraceptivelor si a suplimentelor hormonale. La femei, orientarea si fixarea bandelor fascia (strat de tesut conjunctiv) din derm formeaza o membrana fibroasa, ce devin „buzunarase” in care se depoziteaza grasimile.
Tratamentul VelaSmooth totalizeaza in medie12 sedinte si are rezultate inca de la prima sedinta a tratamentului. Un tratament dureaza 40-60 de minute si se pot lucra zone precum: abdomen, picioare, brate, fese, spate si zonele laterale. Frecventa tratamentelor este de maxim 3 intr-o saptamana. Se poate insa continua pana la rezultatul dorit, si apoi pentru mentinere, o sedinta pe luna.
Recomandam asocierea acestei proceduri impreuna cu impachetarile cu fango, pentru celulita, retentie de apa, piele flasca, asociat cu dieta si hidratare, iar daca pacienta trebuie sa scada drastic si rapid in greutate si centimetri, se adauga in plus cavitatie, radiofrecventa si presodenaj.