Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ai grija de sanatatea inimii tale cu pachetele de la ERENAMED! Consult cardiologic si EKG plus Indice Glezna Brat sau Ecocardiografie Doppler color. Alege pachetul care ti se potriveste si vino cu inima la control!

199 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 20%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 37 de ore

Descriere

Indicele glezna brat este un test simplu, usor, precis, rapid si non-invaziv pentru a verifica riscul de boala arterila periferica, sau in cazul pacientilor care sufera de arteriopatie, unde este o investigatie necesara pentru evaluarea fluxului arterial.
Indicele Glezna-Brat evalueaza fluxul sangvin la nivelul arterelor periferice, mai exact la nivelul membrelor superioare si inferioare. Metoda de evaluare compara tensiunea arteriala de la brat cu tensiunea arteriala de la glezna. Obtinerea unei valori mai mici decat cea normala (intre 1.0 - 1.4) indica blocarea arterelor de la picioare. Atfel, creste riscul aparitiei problemelor circulatorii, fapt ce poate determina boli de inima sau riscul unui accident vascular cerebral. 
Ecocardiografia este de departe cea mai importanta si cea mai frecvent utilizata metoda imagistica din domeniul cardiologiei, datorita datorita lipsei iradierii (spre deosebire  de alte metode), care o face repetabila ori de cate ori este nevoie pentru a urmari evolutia bolii unui pacient cardiac. 
Astazi se considera ca o ecocardiografie aduce informatie mult mai multa decat o consultatie obisnuita si practic nu se mai poate imagina cardiologia fara ecocardiografie. Deoarece pe o ecocardiografie bolile pot fi recunoscute cu mult inainte de a se manifesta prin vreun simptom, metoda poate ajuta la diagnosticul precoce al bolilor de inima, singurul care poate salva vieti.