Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabesti in timp record! Incepe astazi transformarea cu revolutionarul VelaSmooth, 40 min/sed si 2 sed. Impachetari la tunel cu infrarosu! Depozitele de grasime, aspectul de coaja de portocala si pielea lasata sunt un cosmar din trecut. Lasa rezultatele uimitoare sa te surprinda in cel mai placut mod!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
399 Lei
În loc de 640,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 38%
Oraș: National
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

VelaSmooth face parte din categoria ultimei generatii de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coaja de portocala si conturarea siluetei. 
VelaSmooth combina 4 tehnologii simulta in momentul actiunii: Lumina Infrarosu care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime, Radiofrecventa bipolara care incalzeste tesutul pana la 15mm adancime, Vacuum-ul care asigura livrareae precisa a energiei si role mecanice, menite sa realizeze drenajul limfatic necesar eliminarii rapide a toxinelor si a continutului de grasime.
Impachetarile la tunel cu infrarosu - Redau aspectul ferm si tonifiat, lasa pilea fina la atingere, stimuleaza circulatia sangvina si faciliteaza eliminare retentiai de apa si detoxifierea corpului.