Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Terapia cu LASER Fractionat EUFOTON si peeling chimic – tratamentul perfect pentru reintinerirea tenului! Recomandat pentru efectul de lifting si diminuarea cicatricilor si imperfectiunilor, tratamentul ofera rezultate vizibile si de durata! Alege 1 sau 3 sedinte efectuate in sigurata de catre medic primar in chirurgie plastica si estetica

249 Lei
În loc de 375,00 Lei
Site:
Discount: 34%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 7 ore

Descriere

Rejuvenarea facială se realizează cu laser fracţional EUFOTON pentru a obţine un ten mai luminos, un tonus mai bun, fermitate şi un efect de intindere a pielii. De asemenea, laserul ajută la problemele acneice şi depigmentează petele hiperpigmentare. Rejuvenarea poate fi efectuată în zona facială, gât, decolteu şi mâini, dar si la nivelul coapselor sau abdomenului.Este cea mai sigura si eficace metoda de intinerire faciala deoarece prin intermediul unui scanner se creează sub piele o retea de zone de coagulare care alterneaza cu zone neafectate astfel incat vindecarea si recuperarea este mult mai rapida, reducandu-se la maxim riscul unor cicatrici.

In vederea interventiei se va aplica pentru 30 min o cremă anestezică sau pentru 3 min gheaţă, dupa care sa va face o singura trecere cu piesa laser. În acest timp veţi avea ochii acoperiţi cu ochelari de protecţie şi se recomandă să îi ţineţi închişi, mai ales când se lucrează la faţă. Tratamentul durează 20-30 minute, se va face cu anestezie locală şi nu necesită pansamente după expunere. Pot fi necesare 2-3 tratamente la 3-4 săptămâni interval după care tratamente de menţinere anuale. După tratament poate să persiste o uşoară roşeaţă a feţei pentru 2-4 zile dar care poate fi uşor mascată cu fard. Tratamentul este nedureros sau pot fi simţite uşoare înţepături sau arsuri dar care nu necesită antialgice eventual aplicare de gheaţă sau comprese reci pentru câteva minute.