Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

XBODY si Masaj (relaxare si anticelulitic), pachet 20 sedinte! Slabeste GARANTAT si tonifiaza-te rapid, fara diete! Alege combinatia imbatabila si topeste colaceii si aripioarele, scapa de piele flasca si de celulita inestetica.

540 Lei
În loc de 1.400,00 Lei
Site:
Discount: 61%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 7 ore

Descriere

O sedinta XBody decurge foarte simplu! Imbraci costumul special cu electrozi, si efectuezi miscari usoare conform indicatiilor antrenorului. Costumul este conecta la o consola, de unde se seteaza programul de lucru si intensitatea curentului. Prin stimularea cu ajutorul curentului electric, muschii sunt lucrati in profunzime, fara a se pune presiune pe articulatii (ca in cazul antrenamentelor traditionale cu greutati).
Contractiile musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort, insa la o intensitate mult mai mare. Electrozii din costum sunt plasati in puncte cheie, astfel ca in cele 20 de minute de antrenament sunt lucrate toate cele 9 grupe musculare ale organismului, si peste 90% din muschii intregului corp, inclusiv cei situati in profunzime.
De ce trebuie sa incerci si tu XBody? Iti tonifiaza ultrarapid musculatura, scazi in centimetri si kilograme, tratezi eficient celulita, previi o sumedenie de afectiuni, si ta juta sa tereculerezi rapid dupa nastere, accidente sau alte interventii.