Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Trateaza parodontoza cu PRP – Terapia Vampir, injectare intragingivala 1 kit, DOAR 400 lei! Tratamentul este 100% natural si nu prezinta riscuri. Este recomandat pentru diminuarea mobilitatii dintilor, insanatosirea gingiei prin activarea procesului de vindecare si regenerare si intarirea tesutului osos

400 Lei
În loc de 650,00 Lei
Site:
Discount: 38%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 26 de ore

Descriere

Cum se efectueaza Terapia Vampir?
Se recolteaza o cantitate mica de sange intr-o eprubeta sterila, se proceseaza prin metode speciale rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce contin factorii de crestere si reparare. Acestia se elibereaza in mod natural in orice tentativa a organismului de a repara o leziune.
Plasma bogata in trombocite se va injecta in piele, cu ajutorul unui ac fin.
Tehnica se efectueaza sub crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare si preparare se efectueaza rapid, in prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aiba siguranta ca se administreaza propriul sange.
Exista contraindicatii, riscuri?
Riscul de fenomene imunologice este complet absent, avand in vedere ca produsul propriu organismului este perfect biocompatibil. Exista riscul de a face mici hematoame (vanatai) la locul de injectare, care dispar in cateva zile, iar dupa injectare poate sa apara un usor proces inflamator local.
Persoana trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu fie in episod febril, sa nu aiba tulburari de coagulare, afectiuni de colagen. Aceleasi contraindicatii sunt valabile pentru orice alta interventie estetica minim invaziva.