Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Coroana Dentara pe implant, ZIRCONIU. Profita de oferta Stoma Urgent pentru un zambet sanatos! Daca optati sa aveti o coroana provizorie, aceasta va fi redusa la pretul de 50 lei!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
400 Lei
În loc de 880,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 55%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: expirat

Descriere

Datorita faptului ca acest material este monolit (nu e o imbinare de materiale), rezistenta lui este maxima, el neputandu-se sparge sau rupe (vezi comparatie metalo-ceramica vs Bruxzir. 
https://bit.ly/2VdJKMj
Tehnologia de fabricare este CAD-CAM (coroanele sunt procesate pe computer si un aparat special le frezeaza din blocuri de Zirconiu). Sunt doar cateva laboratoare in lume care au aceste aparate capabile sa frezeze coroane din blocuri de Zirconiu. Estetica este brilianta, coroanele de Zirconiu depasind celelalte tipuri de coroane si din acest punct de vedere.
https://bit.ly/2V9yz7y
Mai exista si conceptul de ceramica pe zirconiu, aceasta semanand cu conceptul de metalo-ceramica- o imbinare intre ceramica si un miez de oxid de Zirconiu. Estetica este aproape la fel de buna precum Zirconiu monolit, insa din punct de vedere al rezistentei este mai scazut din cauza ca reprezinta o imbinare de 2 materiale.