Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

ALBIRE DENTARA cu pana la 8 nuante in doar o sedinta cu tehnologia de ultima generatie – albire cu lampa ZOOM! Prinde super-oferta la Dentics Team si beneficiezi si de consultatie, detartraj, fluorizare si air-flow!

349 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 40
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

ALBIRE CU LAMPA ZOOM
Sistemul de albire a dintilor cu lampa cu plasma ZOOM, oferit de clinica noastra ofera rezultate remarcabile in doar 20 de minute de tratament in cabinetul stomatologic.
Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare. 
De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene).
Cu ajutorul sistemului de albire ZOOM! se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil. Buzele si gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lasand dintii liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.
Stai relaxat si in acest timp dintii tai devin mai albi cu fiecare minut.