Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Recapata-ti luminozitatea tenului si bucura-te de aspect intinerit cu TRATAMENTUL MADONNEI, facial cu Oxigen Hiperbaric si Microdermabraziune! Completeaza cu Lifting Express pentru efect antiaging VIZIBIL IMEDIAT! Alege 1 sau 2 sedinte la Super-Pret

99 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site:
Discount: 51%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 42 de ore

Descriere

Prin terapiile incluse in pachet vei putea vedea efectul de curatare (microdermabraziune) si tonifiere a tenului (lifting microcurenti bio), rejuvenare a tenului prin "injectarea fara ace" a unui cocktail de colagen, elastina sau multivitamine si stimularea regenerarii celulor, stimularea producerii de elastina si colagen, estomparea petelor si cicatricilor superficiale, redarea luminozitatii si eliminarea punctelor negre!
Foarte important de retinut este faptul ca fiecare din noi doamnelor si domnisoarelor avem nevoie de un astfel de tratament periodic, si il meritam din plin! El are rol atat de "reparare" cat si de "mentinere" a tineretii sau de preventie asa ca poate fi folosit la orice varsta insa este un must daca ai trecut de 30 de ani! Cu cat imbatranirea celulara este mai avansata si ridurile mai accentuate, procesul de lifting si antiaging devine mai complex, asa ca trebuie sa actionezi chiar acum!
Terapia cu oxigen hiperbaric are rezultate foarte bune in incetinirea procesul de imbatranire si aparitiei ridurilor in mod vizibil! Este un tratament foarte apreciat de vedete internationale fiind numit si tratamentul Madonnei! Cu ajutorul oxigenului hiperbaric sunt introduse in piele sub presiune ser colagen, elastina sau multivitamine ce au ca efect rejuvenarea faciala.
Liftingul facial realizat cu tehnologia LIFTING EXPRESS ofera rezultate chiar dupa o singura sedinta, iar o serie de 12 sedinte imbunatateste tonusul pielii cu pana la 72%. Microcurentii bio-terapeutici ajuta la  intinderea pielii, imbunatatirea tonusului, conturului si texturii prin stimularea propriului colagen. 
Microdermabraziunea contribuie semnificativ la regenerarea celulara a tenului tau, la estomparea petelor si cicatricilor superficiale, redarea luminozitatii si eliminarea punctelor negre, etc., prin exfoliera delicata a pielii. Procedura este recomandata la fiecare 2-4 saptamani insa nu este indicata pentru un ten acneic.