Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

XBODY Antrenament pentru brate tonifiate, abdomen cu patratele si fese ferme! Prinde oferta cu reducere pentru 3, 6 sau 9 sedinte XBody! Tehnologia de ultima generatie te ajua sa arzi pana la 2500 de calorii intr-o singura sedinta de doar 20 minute!

149 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 40%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 33
Valabil încă: o ora

Descriere

Conceptul german XBody utilizeaza curentul de slaba intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor fizice. In cadrul antrenamentului tu imbraci un costum cu electrozi dispusi in puncte cheie. Acest costum este conectat la o consola de unde este setata intensitatea antrenamentului.
Impulsurile transmise de catre aparatul de ultima generatie ajung la echipamentul special provocand contractii musculare. Aceste contractii musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort. Electrozii sunt plasati astfel incat sa stimuleze toate cele 9 grupe de muschi (90% din musculatura organsimului), inclusiv muschii situati in profunzime. In cadrul antrenamentului propriuzis arzi  aproximativ 500 de calorii, dar datorita efortului organsimul tau va arde in urmatoarele 48 de ore inca 2000 de calorii, deci in total 2500 calorii.
Antrenamentul XBody are loc sub atenta supraveghere a antrenorului personal. Acesta iti va indica ce exercitii trebuie sa efectuezi si va seta intensitatea antrenamentului astfel ca tu sa te simti comod in timpul exercitiilor si totodata sa obtii rezultatele dorite.