Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Diagnosticul bolilor cu transmitere sexuala si control periodic: analize de laborator pentru cele mai importante si frecvente boli cu transmitere sexuala (AntiHbs, AntiHCV, VDRL, AntiHIV 1+2, VSH si Hemoleucograma completa) si interpretare

240 Lei
În loc de 342,00 Lei
Site:
Discount: 30%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 22
Valabil încă: 13 ore

Descriere

Este foarte important ca orice persoana activa sexual sa se testeze periodic pentru hepatite, HIV si sifilis, intrucat ele pot si vor afecta ambii parteneri. Analizele din pachet indica prezenta/lipsa unor virusi extrem de periculosi in organism, dar a caror descoperire timpurie poate ameliora efectele lor si proteja persoanele din jur.
Pentru ca este un pachet destinat depistarii, analizele incluse sunt de screening (teste rapide), prin care puteti afla daca sunteti sau nu infectat cu vreunul dintre acesti virusi. 
Si avand in vedere ca acestea nu sunt singurele boli cu transmitere sexuala, pachetul cuprinde si consultul unui medic specialist urolog, care in urma examinarii si eventual a unor analize de laborator suplimentare, poate diagnostica si alte infectii.

Condiții de utilizare