Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Radiofrecventa, Vacuum si Masaj ANTICELULITIC pachet de 6 sedinte! Scapa de depunerile de grasime si elimina aspectul de coaja de portocala! Prinde oferta cu reducere LIMITATA de la elegantul salon LaLa Beauty Style, zona Piata Gorjului

150 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 27
Valabil încă: 44 de ore

Descriere

Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.
Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!