Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilare Definitiva cu Laser Dioda! 3 sedinte pentru zonele dorite: mici, axila, inghinal total, brate, gambe sau picioare! Scapa de grija parului nedorit cu cea mai revolutionara tehnologie, care poate fi efectuata 365 de zile pe an, cu rezultate incredibile pe toate tipurile de piele, chiar si pe pielea bronzata!

150 Lei
În loc de 320,00 Lei
Site:
Discount: 53%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 28
Valabil încă: 26 de ore

Descriere

Aceasta ofera rezultate impresionante inca de la prima sedinta si trateaza toate tipurile de piele, nepermitand foliculilor sa se regenereze. Acest tratament nu doare, datorita sistemul de racire incorporat, care permite ajustarea constanta si automata a temperaturii si, implicit, racirea pielii, pentru a fi tratata fara durere impotriva pilozitatii nedorite.
Dioda Laser permite si epilarea pe piele bronzata, tratamentul putand fi initiat in orice perioada din an.
Epilarea cu Dioda Laser se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, care implica distrugerea foliculului de par aflat in faza de crestere si, totodata, protejarea si regenerarea tesuturilor din jur, pentru o piele fara imperfectiuni. Se folosesc impulsuri energetice de inalta frecventa, prin lungimi de unda care sunt absorbite in mod selectiv de melanina (culoarea firului de par).
Firele de par cad imediat dupa sedinta si foliculii nu se mai regenereaza. Laserul inchide vasele de sange care hranesc radacina firului de par, blocand, astfel, procesul de crestere a foliculilor.