Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Weekend romantic in conditii de lux la Comfort Suites 4* Predeal! Cazare 1-2 nopti pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus si acces la piscina, sauna si jacuzzi! Oferta valabila in perioada 04 septembrie – 29 noiembrie 2020

325 Lei
În loc de 880,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: National
Cupoane comandate: 6
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Inainte de a cumpara, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.
Puteti plasa o comanda (alegeti ca modalitate de plata: transfer bancar/ depunere numerar la ATM sau casieriile Garanti Bank/ plata ramburs), insa nu achitati pana nu se verifica disponibilitatea.
La cerere, putem oferta oricate nopti doriti, in functie de disponibilitate.
Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii)!
Camerele, dotate dupa cele mai inalte standard, va intampina cu un romantic  pat  matrimonial cu baldachin decorat cu petale de trandafir ; puteti admira superbul peisaj montan vizibil chiar de la fereastra camerei dumneavoastra.
Restaurantul Libanez  ofera oaspetilor specialitatile culinare care acopera o vasta gama multiculturala si o atmosfera unica.