Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Amelioreaza starile de disconfort din timpul sarcinii cu ajutorul MASAJULUI TERAPEUTIC pentru GRAVIDE! Opteaza pentru 1 sau 2 sedinte si vei vedea rezultatele! Durerile sunt ameliorate, circulatia sangvina este imbunatatita si, in plus, iti recapeti energia pozitiva

69 Lei
În loc de 79,00 Lei
Site:
Discount: 13%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 10 ore

Descriere

Cele noua luni de sarcini sunt o taina si o minune în acelasi timp: doua inimi pulsând în acelasi corp. Prin presiunea atingerii, masajul optimizeaza legatura dintre mama si fat. Masajul penru gravide este efectuat in pozitia pe o parte, avand in vedere ca mamicile, dupa luna 4-5 nu pot sta intinse pe burta. Asa ca, folosind perne sau paturi speciale, terapeutul va lucra pe o latura a corpului mamei si apoi pe cealalta. Pozitia acesta este extrem de confortabila si de sigura si permite un masaj uor al soldurilor, picioarelor, spatelui si bratelor.
In cateva cuvinte, beneficiile masajului spa sunt acestea: Amelioreaza durerile musculare si articulare, elibereaza tensiunea din organism, ajuta la eliminarea toxinelor si la mentinerea unui tonus ridicat, sporeste starea de relaxare psihica si emotionala si ajuta la diminuarea tensiunii nervoase astfel incat mama se poate bucura de un somn mai usor si mai profund. Insa rasfatul spa nu se rezuma doar la infrumusetare si terapie prin masaj, ci reprezinta un cumul de mai multe elemente menite sa relaxeze mintea si trupul. Inconjurata de un decor relaxant, cu lumina difuza si muzica terapeutica spa cu sunete din natura si bucurandu-se de beneficiile aromoterapiei, viitoarea mamica se va simti excelent dupa masajul realizat cu miscari usoare.
Masajul ajuta viitoarele mame sa elimine rezidurile din organism prin intermediul sistemului circulator si limfatic, care combate oboseala ajuntand-o pe gravida sa se simta plina de energie. Ajutand circulatia, masajul usureaza presiunea asupra inimii gravidei mentinand astfel tensiunea la valori normale. Problemele musculare precum crampele pot fi eliminate. Masajul ajuta la eliminarea depresiei sau anxietatii cauzate de schimbarile hormonale pe care le resimte femeia insarcinata. Este indicat petot parcursul sarcinii si dupa nastere, cand mamica chiar are nevoie de relaxare.