Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

CRIOLIPOLIZA pentru barbati! Ingheata celulele grase la -15 grade si pierzi 1,5 – 4 cm intr-o sedinta! Cele 4 capete de tratament lucreaza 2 zone simultan. Castigi timp si pierzi centimentri in plus! Ideal pentru slabit si eliminare adipozitati

300 Lei
În loc de 640,00 Lei
Site:
Discount: 53%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 20
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Criolipoliza  izoleaza tesutul adipos care urmeaza a fi tratat si il raceste pana la o temperatura determinata, la nivelul careia trigliceridele, depozitele de grasime ale organismului, se solidifica, fara ca alte tesuturi, cum ar fi pielea, nervii  sau vasele de sange sa fie afectate de temperatura scazuta. Acest proces exclusiv controlat de racire impiedica pacientul sa simta orice fel de durere sau sa aiba ca rezultat vatamarea pielii prin arsuri sau semne cauzate de inghet. 
In timp ce trigliceridele sunt in stare de cristale solide, procedura continua prin aplicarea unui vacuum puternic si cu o actiune ritmica, ce intensifica eficacitatea procesului de criolipoliza. In urmatoarele 2-3 zile se declansaza un proces fiziologic numit apoptoza, care este responsabil cu eliminarea unei cantitati consistente din adipocitele (celulele corpului care stocheaza grasimea) tratate.
Distrugerea celulelor supuse tratamentului se manifesta pe o perioada indelungata de timp. Apoptoza (denumirea stiintifica pentru moartea celulelor) obtinuta in urma acestui tratament este un proces ireversibil si fara efecte secundare la nivelul organismului. 
Numeroase studii facute atat in America cat si in Europa arata ca o medie intre 20 si  30 % din tesutul adipos tratat a fost eliminat complet, intr-o perioada de la 60 la 90 de zile pentru 100% din pacienti! Mai mult, vestea buna este ca celulele de grasime dispar definitiv!