Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Electrostimulare, Lipolaser, Gomaj corporal cu ciocolata si Impachetare cu alge marine la cald la tunel cu infrarosii pret WOW! Prinde oferta cu reducere si bucura-te de un rasfat complet doar la elegantul Dolly Salon!

99 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 21 de ore

Descriere

LipoLaser: Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.  Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.
Electrostimularea Fast Slim este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
Impachetarile la cald, la tunel cu raze infrarosii, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.