Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Lifting Facial INSTANT cu radiofrecventa SAFYRE, tehnologie de ultima generatie! Rejuvenare faciala cu ajutorul radiofrecventei: stimuleaza productia de colagen si elastina, pielea capata un aspect mai ferm, ridurile sunt reduse, liniile fetei sunt redefinite! Tratament fara durere sau efecte adverse!

250 Lei
În loc de 280,00 Lei
Site:
Discount: 11%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: 11 ore

Descriere

Lifting facial instant cu Radiofrecventa SAFYRE 
Elasticitatea pielii se modifica o data cu inaintarea in varsta, colagenul se pierde, iar structura pielii se modifica. Astfel, pielea pe care o stiai tonifiata si elastica in perioada tineretii, incepe sa devina mai rigida si isi pierde fermitatea dupa ce depasesti varsta de 30 de ani. Tratamentul cu radiofrecventa Safyre pe care il realizam la Atelierul de Slabit ii va reda pielii tale fermitatea si aspectul tanar de alta data!
Ce este Radiofrecventa Safyre?
Tratamentul Safyre de rejuvenare faciala si remodelare corporala consta in incalzirea tesuturilor prin radiofrecventa, astfel incat este stimulata sinteza productiei de colagen si fibre de elastina – componente care asigura fermitate si elasticitate pielii – prin formarea de molecule HSP (Heat Shock Proteins). 
Cea mai solicitata procedura realizata cu ajutorul Radiofrecventei este liftingul instant facial, care reprezinta cea mai buna alternativa pentru interventiile chirurgicale. Principalele beneficii ale acestui tratament sunt reprezentate de aparitia imediata a rezultatelor dar si de faptul ca nu ne te vei confrunta cu efecte adverse dupa incheierea procedurii.
 
Beneficiile si Avantajele tratamentului cu radiofrecventa Safyre la Atelierul de Slabit
Redefinirea liniilor fetei: obraji mai fermi, barbia conturata
Procedura non-invaziva si care nu este dureroasa
Stimuleaza productia de colagen 
Ofera pielii o elasticitate imediata 
Imbunatateste notabil calitatea tesutului
Ridurile sunt reduse
Pielea devine mai luminoasa si tonifiata