Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

EPILARE DEFINITIVA SPL YPERION Or-Light - Uita de creme depilatoare, epilatoare electrice si traditionala ceara! Fii in pas cu tehnologia! Scapa de parul nedorit, fara durere si timp pierdut! Alege zona dorita si hai la Shape Divine!

55 Lei
În loc de 169,00 Lei
Site:
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 38 de ore

Descriere

Yperion aduce noul patent unic SPL (square pulse light) ce reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; SPL Or-Light este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, cu Or-Light este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament. Calitatea tehnologiei Or-Light Yperion va ofera eficienta si notorietate, facilitand dezvoltarea afacerii si obtinerea de profituri substantiale.
Procedura Or-Light nu este dureroasa deloc, desi, in functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea fiecarei persoane, senzatia poate diferi. Pentru ca totusi este vorba despre o lumina pulsata, care ar putea deranja, atat operatorul, cat si clientul vor purta ochelari speciali, astfel incat vederea sa le fie protejata.