Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

GONARTROZA Tratament prin INFILTRATII cu Acid Hialuronic ! Dr. Saidac Mihaela peste 15 ani experienta in chirurgia traumatologica! Tratamentul este noninvaziv, nedureros, fara complicatii si cu efect pe termen lung!

400 Lei
În loc de 1.000,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Dr. Saidac Mihaela are o experienta de peste 15 ani in chirurgia traumatologica.
GONARTROZA (artroza genunchiului) - este cea mai frecventa boala reumatica si este o afectiune cronica a genunchiului definita prin degenerarea cartilajului articular. Afecteaza preponderent femeile si persoanele cu varsta cuprinsa intre 50 - 60 ani.
Gonartroza se caracterizeaza prin uzura cartilajiului articular si aparitia durerii, la inceput fiind de intensitate mica, insa cu trecerea timpului aceasta devina cronica.
Tratamentul cu infiltratii cu Acid Hialuronic la nivelul genunchiului este alegerea ideala pentru tratarea gonartrozei. Acid hialuronic se gaseste in mod natural in lichidul sinovial din genunchi. Acest lichid faciliteaza miscarea si lubrifiaza articulatia, insa odata cu trecerea timpului volumul lichidului sinovial scade. Rolul acidului hialuronic este sa inlocuiasca o parte din ce s-a pierdut.
Recomandari dupa interventie:
primele 48 de ore dupa injectare trebuie sa evitati efortul si sa menajati articulatiile
sa nu urcati multe scari
sa nu carati greutati mai mari de 4-5 kg
sa nu stati in genunchi
sa nu conduceti masina imediat dupa injectare
se recomanda miscarea usoara a genunchilor
daca simtiti un usor disconfort dupa injectare se recomanda sa aplicati o compresa cu gheata