Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

LIPOSONIX – tratament remodelare de ultima generatie cu ULTRASUNETE de mare intensitate! Topeste celulita si centimetri in plus si te ajuta sa slabesti in circumferinta RAPID! Scapi de 1 masura la haine cu tratament pentru 1 sau 2 ZONE la Elskin Beauty Clinic!

350 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 62
Valabil încă: o ora

Descriere

✅Poti folosi personal 2 vouchere. 
Aparatul are rolul de a distruge definitiv celulele grase si totodata ajuta la scarea centimetrilor in plus (1-2 masuri la haine).
De asemenea, tratamentul stimuleaza preoducerea de colagen nou. Dupa sedinta cu LiposoniX, tesutul de la suprafata capata pana la 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor. Efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinta (de  atat timp are nevoie corpul pentru a metaboliza grasimile distruse).
Lunar se poate face o evaluare la Elskin Beauty Clinic pentru constatarea rezultatelor.
Este nevoie de o singura sedinta pentru a pierde intre 2 si 5 cm circumferinta. Pe aceeasi zona se poate lucra dupa 3 luni, daca mai este necesar.
Tratamentul LiposoniX se aplica pe zonele in care tesutul adipos incapatanat nu cezeaza altor metode de slabit si remodelare corporala (abdomen, solduri, coapse, brate sau alte zone cu surplus de grasime mai mare de 2 cm).
Majoritatea subiectilor au raportat cele mai vizibile imbunatatiri in zona abdomenului.
Tratamentul LiposoniX este adresat persoanelor aproape de greutatea normala, dar care nu reusesc sa elimine grasimea din anumite parti ale corpului.