Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Fire resorbabile PDO pentru tratamentul barbiei duble! Procedura non-invaziva, nedureroasa si fara efecte adverse de ingustare a barbiei duble cu 30 fire PDO! Dr. Saidac Mihaela, peste 20 de ani experienta in chirurgie si medicina estetica!

2.200 Lei
În loc de 4.200,00 Lei
Site:
Discount: 48%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 10 ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Firele resorbabile PDO au efect de lifting subdermal si reprezinta o terapie estetica non-chirugicala si non-invaziva. Procedura este simpla si rapida, stimuleaza actiunea fibroblastelor si nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezic local. Acestea produc fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III. Aria de aplicare a firelor este Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERMUL.
 
Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.

Firele Screw sunt formate prin impletirea pe acul cu care se introduc a una sau doua fire PDO.  Firele PDO Screw sunt folosite de obicei pentru liftingul general al fetei si volumizarea anumitor zone.
Firele PDO Screw stimuleaza productia de colagen, sterge si lifteaza pielea de 2 ori mai mult decat firele mono, recontureaza ovalul fetei si te scapa de gusa inestetica.
Firele Screw sunt confectionate din acelasi material, POLIDOXANONA, care este extrem de sigur, 100% resorbabil si nu exista riscuri de aparitie a efectelor secundare sau a reactiilor alergice.
Dupa tratament, tenul este rejuvenat, rezultatele fiind vizibile imediat.