Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Marirea buzelor sau reconturarea buzelor cu ACID HIALURONIC organic, Dr.Filip- medic specialist Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica. Buze frumoase, cu aspect natural, indiferent de varsta.

900 Lei
În loc de 1.200,00 Lei
Site:
Discount: 25%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 3 ore

Descriere

Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, in zonele dorite.
Neauvia Organic
Neauvia Organic este noua generatie de fillere dermal, parafarmaceutice pe baza de acid hialuronic ORGANIC pentru o piele tanara si frumoasa mai multa vreme.
Neauvia este un acid hialuronic injectabil 100% natural, creat de specialistii italieni. Neauvia Organic este de 30 de ori mai putin toxic decat predecesorii sai si astfel nu exista riscul aparitiei efectelor secundare sau a umflaturilor.
Fillerele au o capacitate mare de adaptare si sunt absorbite complet in tesut atunci cant sunt injectate. Imediat dupa tratament, pacientii se pot bucura de o piele rejuvenate, cu aspect natural, vizibil intinerita si lipsita de riduri.
Fillerele Neauvia Organic sunt disponibile in 2 variante:
-Gama INTENSE – cu o durata de pana la 12 luni; ideal pentru diminuarea ridurilor profunde , modelarea si conturarea fetei

-Gama STIMULATE – cu o durata mai mare de 12 luni; ideal pentru pacientii care sufera de lipsa de volum si densitate