Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

SPONDILITA ANCHILOZANTA sau POLIARTRITA REUMATOIDA si terapia de foto-oxidare laser; lansata acum in Romania, in exclusivitate europeana prin IzzyReduceri.ro! Durerile vor disparea in totalitate, iar calitatea vietii dumneavoastra va creste exponential!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
1.470 Lei
În loc de 2.040,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 28%
Oraș: National
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: expirat

Descriere

Cum se desfasoara o sedinta?
La fiecare sedinta se vor recolta 300 ml. sange (intocmai ca la donarea de sange) printr-un cateter steril, de unica folosinta, la care se va conecta o cuveta speciala de quartz grad medical, montata – inainte de inceperea procedurii, intr-o camera speciala de iradiere ce contine doi laseri de mare putere si care vor focaliza pe cuveta de quartz.
Apoi, sangele se va colecta in 3 flacoane vacuumate, prevazute cu filtre din PVDF (poly-vinyli-dene fluoride) si cu o porozitate de 0,22 nm., ptr. un proces de ultra-purificare, dupa care, la acesta se vor adauga 1.000 ml. de oxid nitric (asa-numita „molecula a vietii”); toata aceasta mixtura se omogenizeaza cu ajutorul unui melc special si apoi, intreg volumul de sange de 300 ml., se va reintoarce in corp pe aceeasi cale prin care acesta a fost recoltat initial. Intregul sistem este unul inchis (asa-numitul „sistem in bucla”), ce exclude total contactul cu sangele pacientului si evita astfel orice risc terapeutic sau efect secundar, mutagen sau cancerigen.
Mai mult, in ciuda unei complexitati foarte ridicate, intreaga procedura este una extrem de simpla ptr. pacient si seamana mai degraba cu o perfuzie; ea este foarte bine tolerata si total nedureroasa, nu dureaza mai mult de 50-60 de minute dupa care se poate pleca inapoi acasa, conduce masina (daca e cazul) ... fara a fi nevoie de internare sau supraveghere medicala, fiecare pacient putand sa-si reia activitatea imediat, fara nici o restrictie semnificativa.
In urma procesului de foto-oxidare laser, celulele debilizate biologic absorb o cantitate enorma de energie fotonica (de cinci ori mai multa decat celulele sanatoase ale corpului), ceea ce va duce la distrugerea lor aproape instantanee si obtinerea unui raspuns imunitar supraalimentat – similar vaccinarii autogene, ce duce la asa-numitul proces de „reactivare imuna secundara indusa”, prin care sistemul imunitar se reseteaza complet si boala incepe sa se opreasca la sursa. Se constata si o crestere a circulatiei sangvine periferice (efect cu rate impresionante, cuprinse intre 650-820%), si – astfel, o crestere a aportului de oxigen in tesuturile bolnave cat si a radiusului de difuziune al oxigenului in acestea, ceea ce va permite nu numai reluarea functiilor celulare ci si declansarea unui amplu proces de neutralizare a reziduurilor metabolice si a toxinelor din zonele afectate, chiar si din tesuturile aflate la mare distanta, unde transportul oxigenului a fost intrerupt prin ischemizare.
Nu mai putin importanta este alcalinizarea sistemica a intregului organism si accelerarea functiei limfatice, si – prin acestea, cresterea masiva a capacitatii de detoxifiere a intregului organism, o puternica reactie anti-inflamatorie si stimulatoare metabolic (se obtin rate de crestere a metabolismului bazal al intregului corp de peste 3.000% !!!).
Toate procedurile sunt concepute de dr. Stanescu Radu-Mircea, membru cu drepturi depline al International Society for Medical Laser Applications, World Academy of Laser Applications, American Society for Laser Medicine & Surgery, European Medical Laser Association, membru corespondent at International Academy for Laser Medicine and Surgery, Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa.