Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Electrostimulare faciala si Ultrasunete! Spune stop trecerii timpului si recapata-ti aspectul luminos al tenului cu 1, 2 sau 4 sedinte tratament de la Kamiya Therapy! Recomandat in special pentru efectul de lifting si redarea fermitatii pielii, tratamentul este benefic indiferent de varsta sau tipul de ten

79 Lei
În loc de 159,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 17 ore

Descriere

ULTRASUNETELE utilizeaza unde sonice. Stimuleaza tesuturile pielii, productia de colagen, reduc ridurile si liniile fine se sterg, efect anticearcan, luminozitate, relaxeaza musculature, accelereaza circulatia sanguina, reduce inflamatiile, durerile, descompun celulita, si sparg celulele de grasime, reduce acneea, dau luminozitate tenului.
Prin procesul de sonoforeza particulele active din crema sau alte produse penetreaza pielea in adancime (1-5 cm) si ajuta la actiunea acestora in functie de caracteristici.Ultrasunetele sunt folosite si in domeniul medical, nu doar in infrumusetare.
EFECTE
efecte termice- energia mecanica se transforma in caldurain interiorul corpului, ultrasunetele avand o mare putere de penetrare
efecte vasomotorii-cresterea permeabilitatii membranelor, alungirea fibrelor tesutului conjunctiv, ajutand la refacerea cicatricilor
efecte analgezice – prin micromasaj
antiinflamatoare
ELECTROSTIMULAREA FACIALA - este o procedura benefica musculaturii fetei redand stralucirea si vigoarea chipului dumneavostra ajutandu-va într-un mod neasteptat de rapid si usor la:
indepartarea ridurilor fine,
ameliorarea aspectului de chip obosit,
inlaturarea rigidizarii musculaturii feţei acolo unde există riduri de expresie,
capatarea fermitatii pleoapelor superioare,
diminuarea cearcanelor.
Tratamentul consta in stimularea campului bio-electric de la suprafata pielii. In mod costant in straturile pielii au loc schimburi energetice, descarcari si incarcari de polaritati. Odata cu trecerea timpului acesti bio-curenti scad in intensitate. Micro-curentii aplicati la suprfata pielii prin tratamentul de electostimulare imita curentii electrici produsi in mod natural de organism.
EFECTE
microstimularea reduce procesul de imbatranire prin cresterea circulatiei sanguine si aducerea nutrientilor la muschi si celule;
este extrem de eficient pentru drenaj limfatic, degajand toxinele din straturile pielii
reface procesul natural de al metabolismului celular
prin mai buna hranire a pielii este stimulata producerea de collagen, tenul devenind mai elastic
Tratamentul dureaza  timp de 15 minute electrozii se plimba in diferitele zone ale fetei, in reprize a cate 10 contractii musculare.
Recomandam combinarea acestei proceduri combinatii de proceduri de masaj facial, tratament cu ultrasunete sau cu aplicarea unei masti post – tratament. Rolul acestor proceduri aditionale este de a maximiza efectele benefice ale electrostimularii oferind tenului un plus de nutrientii necesari refacerii structurii epidermice.
Pentru rezultate bune si de durata se recomanda tratamente regulate (2-3 ori/ saptamana) pe perioade de 4-8 saptamani – frecventa tratamentelor si e diferita de la client la client.