Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Albirea Dintilor cu Lampa cu lumina polarizata. Zambetul tau reprezinta o urgenta, asa ca hai la Stoma Urgent si beneficiaza de o consulatie si Albire Denatara pentru ambele arcade la un super pret!

300 Lei
În loc de 1.230,00 Lei
Site:
Discount: 76%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 17
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Albirea dentara este un procedeu simplu, comfortabil, care te va ajuta sa ai un zambet mai alb si mai  stralucitor. Trebuie sa ai in vedere faptul ca plombele, coroanele nu se vor albi, dar poate fi realizată pe dinti vitali (vii) sau pe dinti cu tratament endodontic efectuat.
Albirea dentara reprezinta modalitatea de a indeparta petele de pe dinti folosind solutii speciale pe baza de peroxid de hidrogen, nitrat de potasiu si fluor. Aceşti agenţi penetrează smalţul şi albesc dentina,  rupand legaturile dintre moleculele de colorant,indepartand petele. Smaltul si dentina nu vor avea de suferit!
Inainte de inceperea tratamentului, medicul va aplica pe gingii un gel protector. Apoi, dintilor li se va aplica gelul pe baza de peroxid de hidrogen si celelalte sunbstante amintite anterior. Lampa cu lumina polarizata va face echipa cu gelul de pe dinti timp de 30 min-1h, efectul fiind la final cel pe care ti l-ai dorit. Procedura este nedureroasa.
Lampa, cu un spectru larg a lungimii de unda, 450-510 nm (lumina albastra); 620-640 nm (lumina rosie); 380-420 nm (lumina violet),  este filtrata de toate radiatiile UV si infrarosii oferind un tratament sigur fara nici o iritatie a nervului.
Cel mai indicat este ca albirea dentara sa fie realizata de catre un profesionist in domeniu, de medicul tau dentist, astfel incat sa nu aiba ulterior de suferit dintii sau gingiile
Te vei intreba daca vei suferi de sensibilitate dentara dupa o albire. Cu siguranta, nu, iar daca aceasta va fi prezenta imediat dupa procedura, in urma fluorizarii va disparea complet.
Periajul profesional si detartrajul sunt proceduri adiacente care vor ajuta la curatenia danturii dumneavoastra integral.
Cat va dura? Destul de mult,2-3 ani, insa, si aici, factori precum, varsta, fluorizarea excesiva, degenerarea nervilor si restaurari invechite, dieta (cafea, vin rosu), unele medicamente (tetraciclina), unele obiceiuri (igiena dentara deficitara, fumatul), vor scurta perioada dentilor tai mai albi pe care i-ai capatat odata cu aceste proceduri. Nu uita ca albirea dentara poate fi repetata la 6 luni-1 an.
Exista si alimente care te ajuta sa indepartezi resturile alimentare si bacteriile care pot produce o coloratie a dintilor. In acest sens, poti suplimenta in dieta  mere, morcovi, căpşuni, ţelină, kiwi sau cereale integrale.
De asemenea, gradul de albire variaza in functie de nuanta de la care se pleaca, iar culoarea lor nu va ajunge la un “alb ca laptele”, daca, in mod natural, culoarea dintilor variaza spre alb-galbui-maroniu.
Noi folosim un produs sigur si eficient cu peste 25 de ani de experienta in domeniu.
Cabinetul beneficiaza de aparatura performanta si materiale de calitate.