Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Eliminarea celulitei cu un remediu 100% natural – Masaj anticelulitic manual, cu bambus sau combinat! ! Netezeste zonele afectate de celulita, reda fermitatea pielii si te scapa de aspectul de coaja de portocala! In plus, stimuleaza circulatia si reda elasticitatea pielii

49 Lei
În loc de 65,00 Lei
Site:
Discount: 25%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 17
Valabil încă: 17 ore

Descriere

MASAJUL ANTICELULITIC
Este un masaj profund care stimuleaza circulatia sangvina si limfatica locala, activand metabolismul organismului.
Masajul anticelulitic este eficient in remodelarea tesutului adipos ,netezind zonele afectate de celulita. Masajul anticelulitic nu trebuie sa doara, se folosesc tehnici specifice pentru drenaj limfatic si imprastierea si micsorarea nodulilor celulitici.
Rezultate:
- se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil iar pielea este mai neteda;
- scaderea in circumferinta dupa un tratament este de pana la 7 cm ;
Beneficii:
– imbunatatirea circulatiei sanguine;
– spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici;
– reducerea stratului adipos;
– redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii;
– efecte la nivelul sistemului nervos
Contraindicatii:
– varice operate foarte proeminente;
– femei insarcinate care au depasit luna a 3 de sarcina;
Atentionari:
– in perioada menstruatiei este recomandat sa nu se efectueze masaj anticelulitic
MASAJ CU BAMBUS
Bambusul reprezinta energie, prosperitate și longevitate în cultura chineză, indoneziană, și japoneză.
În China, se spune că tulpinle de bambus simbolizează tinerețe veșnică, putere, prosperitate și pace. Așa că de fapt, terapia masajului cu bambus are rădăcini vechi și conotații, probabil, mai profunde.
Unii practicanți combina elemente de shiatsu, medicina tradițională chineză cu cupe de bambus sau capetele de tulpini care sunt utilizate în moduri specifice, masaj thailandez, drenaj limfatic, si chiar ayurveda in tehnica, betele sunt uneori încălzite sau uleiurile esențiale care sunt încorporate în masaj.
Beneficiile terapiei:
- Masajul cu bete de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumita parte a corpului (talpi) sau facial. Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului.
- Scopurile principale ale masajului cu bambus sunt de a relaxa organismul avand efecte de stretching si calmare, reactivand metabolismul, dar mai ales pentru tratarea celulitei. Masajul cu bambus este unul viguros cu caracteristici de reactivare, stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor si combaterea stresului,creat special pentru fata si corp.
- Dupa o sedinta de masaj cu bete de bambus, trupul tau va fi plin de vitalitate, spre deosebire de masajul de relaxare care are doar efect detensionant. Fiind un material pe cat de flexibil, pe atat de ferm, dar usor, si usor manipulabil, tijele de bambus aduc multiple beneficii corpului. Cele mai mari sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine. Bambusul ploaie are o actiune de eliminare a toxinelor si de combatere a stresului.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.