Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Frumusete fara efort in fiecare zi cu machiajul SEMIPERMANENT – micropigmentare sprancene, buze sau eyeliner cu pigmenti naturali, 100% organici - materiale PREMIUM de unica folosinta! Profesionisti acreditati international! Locatie centrala, usor accesibila – zona 1 Mai

49 Lei
În loc de 80,00 Lei
Site:
Discount: 39%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 28 de ore

Descriere

DERMOPIGMENTARE (machiaj semipermanent) - SPRANCENE, BUZE, EYELINER
Aceasta procedura se recomanda daca:
iti doresti o forma perfecta a sprancenelor/ buzelor, in armonie cu trasaturile fetei
sprancenele prezinta goluri/cicatrici, au fost pensate excesiv si nu mai cresc sau alte probleme de acest gen
nu doresti sa mai pierzi zilnic timp cu creionarea sprancenelor si creearea formei
urmaresti un efect de lifting
Impreuna vom ajunge la forma ideala, prin masuratori precise si adaptare stilistica in functie de preferintele tale si de efectul dorit, prin mai multe tehnici.
MICROBLADING- este tehnica perfecta daca se urmareste un rezultat NATURAL, subtil. Se realizeaza manual, cu un stilou special creeat si ace de unica folosinta. Tehnica consta in imitarea firelor naturale de par, respectand grosimea, culoarea, sensul de crestere, prin injectarea in stratul superficial al pielii a unui pigment natural, organic.
TEHNICA POWDER/ OMBRE- efectul obtinut este de MACHIAJ DISCRET. Se realizeaza cu aparatul de dermopigmentare, cu ace de unica folosinta, prin injectarea de pigment in stratul superficial al epidermei.
Tehnica POWDER INTENS/ PLINA- se recomanda persoanelor non-conformiste, care doresc sprancene mai accentuate, se machiaza frecvent si isi doresc un look sofisticat. Prin aceasta tehnica pot fi acoperite cu succes lucrari vechi, care fie datorita formei sau culorii, nu mai sunt pe placul dvs. si necesita a fi corectate.
Tehnica SOMBRE- imbina tehnica manuala (creearea de fire in capul sprancenei, care dau naturaletesprancenei), cu tehnica powdering, realizata cu aparatul de micropigmentare, prin vibratii fine. Efectul obtinut este spectaculos, aspectul natural fiind pus in valoare de machiajul discret.
MICROPIGMENTARE BUZE - se obtine o usoara marire, efect de lifting, un contur perfect,corectarea eventualelor asimetrii, un aspect tineresc si nu in ultimul rand culoarea perfecta pe care o doriti. Nu se recomanda conturul simplu al buzelor, deoarece are un aspect fortat, fals, ci se realizeaza un powder fin pe toata suprafata buzelor, un degrade natural de culoare.
EYELINER- se realizeaza o linie fina de tus, care da profunzime privirii, accentueaza si mareste ochii, are efect de lifting.
RETUSUL - este recomandat la orice procedura de dermopigmentare, la distanta de 30-45 zile de la prima sedinta , in functie de tehnica folosita, tipul de ten si alti factori ce tin de fiecare persoana in parte. Procesul de vindecare este foarte complex si diferit pentru fiecare organism. Scopul acestei sedinte este de retusare a oricareiimperfectiuni legate de culoare si intensitate care pot interveni in procesul de vindecare si  fixarea rezultatului pentru o perioada indelungata de timp.
DESFASURAREA PROCEDURII DE DERMOPIGMENTARE:
Consultatia- consilierea profesionala
Desen, alegerea formei in raport de masuratori exacte, individuale si criterii estetice stabilite in acord cu clienta
Stilizarea sprancenelor- pensat, vopsit
Alegerea tehnicii de lucru in raport de efectul dorit, microblading, powdering, ombre, sombre, tehnica plina
Alegerea culorii in functie de culoarea tenului, a parului si dorinta clientei
Semnarea consimtamantuluidupa ce toate aspectele au fost lamurite
Aplicarea anesteziei sub forma de crema
Procedura propriu-zisa
Programarea la retus si explicarea regulilor de ingrijire post procedura
NOTA!!!
procedurile sunt minim invazive, nedureroase - se realizeaza cu anestezie pentru a elimina orice disconfort
pigmentii folositi sunt naturali, 100% organici
materialele folosite respecta cele mai inalte standarde de calitate si sunt de unica folosinta
profesionisti acreditati international