Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Idee de cadou inedita ! Conduci masina HOT ROD care este foarte mica printre masinile normale care par gigantice! Descopera Bucurestiul cu un tur de 60 sau 90 min, condus de ghid experimentat. Adrenalina! Experienta unica! Tururile se fac incepand cu data de 1 martie 2023!

280 Lei
În loc de 400,00 Lei
Site:
Discount: 30%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 23
Valabil încă: 14 ore

Descriere

 Hot Rod Fun Bucharest a inteles ca dincolo de granitele tarii, conceptele si proiectele mari in sustinerea si dezvolatarea unui mediu social productiv iau nastere intr-un ritm alert care stimuleaza de la sine toate mecanismele economice ale unei tari.
In context antreprenorial, ideea de diversificare a naturii unui business reprezinta principala sursa de dezvoltare sociala, iar in acest sens Hot Rod Fun a ales sa dezvolte un mediu de entertainment amuzant, incitant si divers, atat pentru turisti cat si pentru romani.
Diversificarea mediului de activitati din Bucuresti aduce de la sine o paleta mai larga de optiuni pentru turisti, romani cat si domeniului de corporate. Hot Rod Fun Bucharest ofera instrumentele necesare pentru a acoperi nevoile pietii in plan turistic, local si de business. Tururile ghidate oferite de noi se incadreaza in pachete diferite pentru nise diferite de clienti. De la tururile romantice pana la tururile de teambuilding, reusim sa targetam un public larg si potential consumator.
Ideea de noutate adusa de aceste masinute, vine prin faptul ca desi par niste masini in miniatura, emana puterea si forta unui cart, atat prin caracteristicile sale tehnice prezentate mai sus, cat si prin zgomotul care te trimite cu gandul la aventura.

Condiții de utilizare