Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Brahioplastie sau lifting de brate – solutia ideala daca te confrunti cu un surplus de piele pe brate! Elimina aspectul neplacut al pielii lasate, elimina surplusul de grasime si bucura-te de un contur armonios al bratelor! Dr. Filip – medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva!

8.160 Lei
În loc de 9.600,00 Lei
Site:
Discount: 15%
Oraș: National
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Brahioplastia reprezinta interventia chirurgicala de remodelare si imbunatatire a formei si conturului bratelor. In timpul acestei proceduri se elimina excesul tegumentar si adipos din partea superioara astfel se realizeaza liftingul bratelor.
Cauzele laxitatii cutanate la nivelul membrelor superioare sunt:
inaintarea in varsta
fluctuatiile de greutate
factorii ereditari
Desi principalul motiv pentru care apelam la operatia de brahioplastie este de natura estetic, aceasta problema poate duce in timp la deformarea completa a formei bratelor.
Procedura se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care sufera din cauza pielii lasate si a celulitei inestetice din zona bratelor.
Dupa operatie se recomanda mentinerea bratelor ridicate la nivelul inimii pentru a reduce edemul. Trebuie evitat efortul fizic intens si ridicarea greutatilor mari timp de cateva saptamani.
Recuperarea totala dureaza pana la 6 saptamani. In timp, cicatricile pot disparea complet prin masaj sau aplicarea cremelor anticicatrici.

Condiții de utilizare