Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Antrenament ONLINE si Plan de Nutritie personalizat – Death by Cardio, 1 luna nelimitat! Transforma-ti silueta in confortul propriei casei cu ajutorul lui Alexander Florescu, antrenorul preferat al vedetelor!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
254 Lei
În loc de 360,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 29%
Oraș: National
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Alexander Florescu, antreprenor de succes si unul dintre cei mai apreciati Antrenori Personali in special in randul vedetelor, reusind sa se remarce prin programele intense de antrenament bazate pe exercitii folosind greutatea corpului mixate cu programe personalizate de nutritie.
Alexander a lucrat ca si preparator fizic pentru nume mari din fotbalul autohton si nu numai, printre care ii putem enumera pe: Ionel Danciulescu (fostul jucator FC Dinamo), Mihai Pintili (FCSB), Antonio Jakolis (FCSB),Florin Cernat (FC Voluntari), Alin Predescu (CSA Steaua), Raul Rusescu (FCSB), Nana Falemi, Iulian Miu, Letitia Vlad (Campioana mondiala de Karate - CSO Pantelimon), si multi altii!
Programele lui Alexander se bazeaza foarte mult pe antrenamente functionale de grup care sa motiveze si sa ambitioneze si mai mult prin antrenarea tuturor grupelor musculare si obtinerea rezultatelor vizibile intr-un timp cat mai scurt. Deasemenea , Alexander mizeaza foarte mult si pe necesitatea antrenamentelor individualizate mixate cu programe de nutritie (dezvoltate chiar de el) pentru echilibrarea stilului de viata si adaptarea intregului program la metabolismul si scopul final al fiecarui client.
Antrenamentele cu Alexander Florescu sunt combinatii de diferite tipuri de exercitii personalizate pentru fiecare persoana in parte. Sunt antrenamente solicitante, pline de energie dar in acelas timp distractive.

Condiții de utilizare